Spouwmuurisolatie PUR

Besparen met spouwmuurisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 25% op jouw energiefactuur.

Vraag je vrijblijvende offerte aan
  • Klaar in 1 dag
  • Op 2 jaar terugverdiend
  • Erkend installateur

Het totale warmteverlies dat door niet-geïsoleerde buitenmuren verdwijnt, bedraagt maar liefst 25%. Een hoog percentage dus, dat meteen ook voor een hoge energierekening zorgt. Voor dit warmteverlies is spouwisolatie met PUR de perfecte isolatieoplossing. Alle spleten en kieren worden opgevuld met PUR spouwmuurisolatie zodat er nergens meer onaangename tocht kan ontstaan.

 
Spouwmuurisolatie met gespoten PUR

PUR muurisolatie voor al uw muren

Of u nu een nieuwe of een ouder woning hebt, PUR muurisolatie is geschikt voor al uw muren. Bij bestaande woningen worden er gaatjes in de muur geboord om zo de PUR naar binnen te spuiten. Met PUR isolatie in uw spouwmuur komen er dus helemaal geen grote verbouwingen aan te pas! Ook binnenmuren en gemeenschappelijke muren bij halfopen bebouwingen kunnen geïsoleerd worden met PUR isolatiemateriaal.

 

Spouwisolatie PUR: geen vochtplekken meer

Als u kiest voor muurisolatie met PUR, dan kan er geen opeenhoping van vocht meer ontstaan, omdat het PUR-schuim een waterdicht blok vormt. Dit wel op voorwaarde dat de hele spouwmuur gevuld wordt. Ook vocht dat ontstaat als gevolg van oppervlaktecondensatie neemt af omdat de binnenmuur warmer wordt en deze dus boven het condensatiepunt komt. Je houdt bovendien het geluid buiten en hebt met de PUR spouwmuurisolatie de perfecte isolatieoplossing: duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Spouwmuurisolatie PUR: jaren ervaring

GT Foam heeft een jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie en is de ideale professionele partner voor al uw isolatiewerken. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte. Nog vragen? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

 

Besparen met spouwmuurisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 25% op jouw energiefactuur.

Vraag je vrijblijvende offerte aan
  • Klaar in 1 dag
  • Op 2 jaar terugverdiend
  • Erkend installateur