fbpx

Spouwmuurisolatie met EPS parels

De spouwmuren van uw woning isoleren, is een prioriteit voor elke (ver)bouwer. Het grootste warmteverlies in uw woning gebeurt namelijk langs uw muren. Door het isoleren van uw spouwmuur met EPS korrels kunt u maar liefst 25% besparen op uw energiefactuur.

Daarnaast stijgt ook het thermisch en akoestisch comfort van uw woning waardoor u amper nog gestoord zult worden door geluid van buitenaf. EPS spouwmuurisolatie is dus een investering die snel terugverdiend is.

Ontdek snel jouw voordelen


EPS isolatie inbrengen

Waarom kiezen voor EPS als spouwmuurisolatie?

EPS isolatiekorrels hebben een erg goede isolatiewaarde en er bestaat geen risico op verzakking of krimpen. Bovendien komen er tijdens de installatie geen schadelijke gassen vrij en wordt een volledige vulling van uw spouwmuren gegarandeerd.

 

Naast bovenstaande biedt EPS uiteraard nog tal van andere voordelen bij gebruik in de spouwmuur.

 • Uitstekende thermische isolatiewaarde (0.036W/mK)
 • Ongevoelig voor schimmel en rot
 • UV-bestand
 • Optimale vulling door variatie in korrelgrootte

 • Vormvast en drukvast materiaal
 • Vochtwerend, vochtongevoelig en vochtregulerend
 • Dampdoorlatend
 • Zeer licht in gewicht

Besparen met spouwmuurisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 25% op jouw energiefactuur.

Vraag je vrijblijvende offerte aan
 • Klaar in 1 dag
 • Op 2 jaar terugverdiend
 • Erkend installateur

 

Hoogwaardige EPS spouwmuurisolatie parels van IsoPearls

Bij GT-Foam kiezen we voor de hoogwaardige EPS spouwisolatie van IsoPearls. Dit zijn met Carbon verbeterde EPS parels met een hoge isolatiewaarde.

EPS parels zijn geëxpandeerde polystreenparels welke onder de naam Lambda Reduction System ATG zijn goedgekeurd.

 

Snelle plaatsing van EPS spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuur met EPS gebeurt zonder kap- of breekwerken. Onze vakmannen boren een aantal kleine boorgaatjes in de voegen van de buitenmuur waarlangs de EPS parels samen met een watergedragen bindmiddel worden ingeblazen. Door een variatie in korrelgrootte haan de kleine korreltjes tussen de grote komen zitten waardoor de spouw mooi gevuld wordt. Deze lijm zorgt er vervolgens voor dat de parels aan elkaar gaan plakken en een solide geheel vormen in de spouw.

De aangebrachte EPS isolatie blijft jarenlang op zijn plaats zitten waardoor het zijn rendement behoud, ook na vele jaren.

Na het isoleren maken we de boorgaatjes zorgvuldig dicht. Dit doen we met een voegmortel dat qua kleur zeer nauw aansluit met de bestaande voegen. Je merkt dan ook helemaal niets meer van de gaatjes!

Het isoleren van spouwmuren met EPS korrels kan in de meeste gevallen in minder dan 1 dag.

boorgaatjes spouwisolatie

De vulgaten worden geboord in de kruising van een stootvoeg en een lintvoeg

EPS parels injecteren

EPS parels injecteren

Spouwmuurisolatie met EPS parels

Spouwmuurisolatie met EPS parels

Dé specialist in EPS spouwmuurisolatie regio Kempen & Antwerpen

GT-Foam beschikt over een jarenlange ervaring inzake EPS isolatie. Wij werken efficiënt, nauwkeurig en netjes. Wilt u graag meer weten of onze diensten of ontvangt u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Besparen met spouwmuurisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 25% op jouw energiefactuur.

Vraag je vrijblijvende offerte aan
 • Klaar in 1 dag
 • Op 2 jaar terugverdiend
 • Erkend installateur

Snelle en correcte uitvoering van spouwmuurisolatie . Tevreden over de uitgevoerde werken. Netjes gewerkt en op de afgesproken datum en tijd uitgevoerd.

Kris Peeters

Deze voormiddag is iemand van GT-Foam bij ons geweest om ons te informeren over muurisolatie. De conclusie was dat muurisolatie niet mogelijk is wegens te weinig ruimte in de spouwmuren. We appreciëren jullie oprechte houding.

Jef uit Oud-Turnhout

Gespoten Pur vloerisolatie laten plaatsen. voor uitvoeringkwam er een vriendelijke man langs om alles uit te passen en met mij nog enkele details te bespreken, dat gaf veel vertrouwen. De uitvoerders spoten netjes in lagen zoals ze hadden beloofd (en wij stiekem controleerden omdat de werfleider had gezegd hoe we dat konden doen). Tof dat niet alleen de begeleiding maar ook het resultaat tot was. Alleen maat log voor deze mensen !

Pieter Verjans

Nu geld besparen met beter isoleren

Er is geen betere investering dan isoleren.
Leg uw investering in betrouwbare vakmanschap-handen.
Vraag uw vrijblijvende offerte vandaag online!

Vraag uw offerte nu