fbpx

Dakisolatie

Een uitgebreide isolatie van je woning is meer dan ooit een topprioriteit. Niet alleen vloeren en muren moeten goed geïsoleerd worden, ook dakisolatie is van groot belang. Een dak isoleren is zelfs de meest effectieve isolatie-ingreep! Je verliest immers tot 35% van alle warmte langs slecht geïsoleerde daken.
Met het isoleren van daken behoort dit verlies tot het verleden én bespaart je ook een grote som op de energierekening, elk jaar opnieuw.

Ontdek snel jouw voordelen

 

Dakisolatie minerale inblaaswol via buiten      

 

Voordelen dakisolatie

Naast het besparen op je energierekening zal je ook merken dat de omgevingstemperatuur in je huis aangenamer wordt. Jouw dak laten isoleren kent nog tal van voordelen. We sommen ze even voor je op:

 • Beter warmtecomfort in de woning dankzij isolerend dak: de warmte blijft in de winter beter behouden en tijdens de zomermaanden kan de warmte minder snel binnendringen
 • Snelle plaatsing: dakisolatie plaatsen doen onze ervaren vakmannen op 1 à 2 dagen, afhankelijk van de grootte van uw dak
 • Snel terugverdiend: de kostprijs voor dakisolatie verdient u in geen tijd terug: gemiddeld 2 à 3 jaar
 • Akoestisch neveneffect: minder last van geluiden van buitenaf danzkij isolatie van het dak.

 • Extra ruimte maken op zolder is mogelijk, zoals een speelruimte, bureau of slaapkamer
 • Waarde van huis verhoogt doordat dakisolatie aanbrengen bijdraagt tot het behalen van een positief EPC (Energie Prestatie Certificaat)
 • Besparing tot wel 30% op de energiefactuur

Klaar om te besparen met dakisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 30% op je energiefactuur.

Ja, ik wil een offerte ontvangen
 • Klaar in 1 à 2 dagen
 • Snel terugverdiend
 • ATG gecertificeerd

Een dak van binnenuit isoleren of dakisolatie aan buitenzijde?

Er zijn verschillende manieren om een dak te isoleren. Zo kan je jouw dak van binnenuit isoleren of kan je ervoor kiezen om de dakisolatie aan buitenkant aan te brengen. Dit hangt af van het type dak dat je hebt.

Een plat dak isoleren gebeurt meestal langs de bovenkant/buitenzijde van het dak, terwijl we bij isoleren van een hellend dak gewoonlijk isoleren aan de binnenkant. Zijn er reeds afgewerkte kamers onder uw schuin dak ?

In 95% van de gevallen kunnen we dit langs buiten isoleren zonder breekwerk, zelfs zonder dat ons mensen bij u binnen moeten komen en dit aan zeer beperkte kostprijs.

 

Soorten dakisolatiemateriaal

GT-Foam werkt met verschillende soorten dakisolatiematerialen. We kunnen jouw dak isoleren met glaswol, maar zeker ook met gespoten PUR of op de traditionele manier, met harde isolatieplaten.

Elk van deze isolatiematerialen hebben hun eigen tarieven, voordelen, beperkingen en isolatiewaarden. De keuze uit het isolatiemateriaal dak hangt af van heel wat diverse factoren. GT-Foam zal samen met jou alle factoren overlopen om zo samen het beste dakisolatie materiaal voor jouw dak te bepalen.

 

Dakisolatie prijs

De dakisolatie prijs die GT-Foam je biedt is steeds erg scherp. De prijs van dakisolatie is afhankelijk van een aantal factoren zoals de afmetingen van de te isoleren oppervlakte en de isolatiewaarde, maar ook de bereikbaarheid en moeilijkheidsgraad van de te isoleren oppervlakte speelt een rol bij het bepalen van een correcte kostprijs voor dakisolatie.

Vraag je een offerte voor dakisolatie aan, dan sturen wij eerst een vrijblijvende adviseur die deze verschillende factoren samen met jou bespreekt.  Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

 

GT-Foam, kwalitatieve aannemer dakisolatie in Antwerpen

Bij GT-Foam krijg je gegarandeerd de beste kwaliteit. De werken worden uitgevoerd door vakmensen die kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring. Wij werken erg nauwkeurig en laten jouw woning steeds netjes achter.

Wil je meer informatie over de dakisolatie mogelijkheden in Antwerpen of over de kostprijs van dakisolatie? Neem dan nu contact met ons op. Onze ervaren vakmannen helpen je graag verder!

Klaar om te besparen met dakisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 30% op je energiefactuur.

Ja, ik wil een offerte ontvangen
 • Klaar in 1 à 2 dagen
 • Snel terugverdiend
 • ATG gecertificeerd

Vragen over Dakisolatie

Staat uw vraag over dakisolatie niet in deze lijst? Contacteer ons voor een snel antwoord.

Heel erg bedankt voor de snelle service bij het isoleren van onze spouwmuren. Eerlijk gezegd: nooit gedacht dat de werkzaamheden zo vlot zouden verlopen. Zelfs de rolluikkasten leverden geen probleem op. Wat ik enorm apprecieer is dat jullie zelfs een week vroeger dan gepland zijn gestart; dat heb ik nog nog bij geen enkele aannemer meegemaakt.

Kristof uit Vosselaar

Zeer vlotte samenwerking. Snel afgewerkt en zeer net opgeleverd. Echte vakmannen!

Jimmy De Souter

Deze voormiddag is iemand van GT-Foam bij ons geweest om ons te informeren over muurisolatie. De conclusie was dat muurisolatie niet mogelijk is wegens te weinig ruimte in de spouwmuren. We appreciëren jullie oprechte houding.

Jef uit Oud-Turnhout

Nu geld besparen met beter isoleren

Er is geen betere investering dan isoleren.
Leg uw investering in betrouwbare vakmanschap-handen.
Vraag uw vrijblijvende offerte vandaag online!

Vraag uw offerte nu