Isolatiewerken

Isoleren is een vak apart en laat je best uitvoeren door onze vakmannen die daar dagelijks mee bezig zijn. Naast de traditionele isolatiematerialen hebben we verschillende isolatietechnieken die we gebruiken om een gebouw te isoleren. Om kwaliteit te kunnen leveren gebruiken we enkel gekeurde isolatiesystemen die hun betrouwbaarheid bewezen hebben. GT-Foam is een ATG-gecertificeerd isolatiebedrijf voor verschillende isolatiesystemen. Bij ons kan je terecht voor al je isolatieplannen, zowel kleine als grote!

Bij de (na-)isolatie van een gebouw gaan we steeds ter plaatse komen om te vernemen wat de plannen van de klant zijn. Omdat we alle isolatiesystemen in huis hebben zijn we niet gebonden aan 1 fabrikant of leverancier. We kunnen zelfs isolatietechnieken combineren om een optimaal isolatieresultaat te bekomen. Bij ons krijg je steeds objectief isolatie-advies, op maat van onze klant en zijn woning. Meestal hebben we niet meer dan 1 dag nodig om je woning (na) te isoleren. Het uitzicht van je woning verandert niet, het warmtecomfort wel.

 

Isolatie prijs

Het is moeilijk om vooraf een prijs te kleven op isolatie. Er zijn veel factoren die hierin een rol spelen. We kunnen deze opsplitsen in de primaire en secundaire factoren.

De primaire factoren voor isolatie prijzen:

– Het onderdeel van je woning dat je wenst te isoleren

– Het type isolatie dat wordt gebruikt bij het isoleren

 

De secundaire factoren die de isolatie kosten bepalen:

– Oppervlakte (van je gevel, vloer, zolder,…)

– Moeilijkheidsgraad

– Voorbereidende werken

– En vele meer …

Er bestaat dus geen vaste kostprijs. Het isoleren van je woning gebeurt steeds op maat. Onze adviseur komt langs voor een vrijblijvend bezoek en op basis van voorgaande criteria gaat hij je adviseren en een offerte op maat maken voor de isolatie van jouw woning.