Spouwmuurisolatie glaswol

Besparen met spouwmuurisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 25% op jouw energiefactuur.

Vraag je vrijblijvende offerte aan
  • Klaar in 1 dag
  • Op 2 jaar terugverdiend
  • Erkend installateur

Wist u dat u tot 25% op uw energiefactuur kunt besparen door uw spouwmuren te isoleren? Dan is het antwoord voor u: glaswol isolatie! Prijs en kwaliteit zijn in een goede balans bij deze manier van isoleren. Met spouwmuurisolatie met glaswol wint u dus meteen warmte én houdt u elk jaar opnieuw meer budget over voor andere zaken.

 

Spouwmuurisolatie glaswol: hoe werkt het?

De spouw van uw bestaande of nieuwe muur zal gevuld worden met een laag glaswol spouwisolatie. Hierdoor verliest de woning veel minder warmte en blijft het binnen ook behaaglijk warm. Dit type van isoleren zorgt voor een goede wind- en luchtdichtheid. Onze glaswol isolatie heeft de laagst mogelijke lambdawaarde voor spouwmuren en zorgt dus voor een optimaal rendement en kent daarmee een goede isolatiewaarde. Glaswol is bovendien gemakkelijk te installeren en u hoeft niet te vrezen voor tijdrovende of vervuilende werkzaamheden. Het isoleren van uw spouwmuur kan al op één dag gebeuren en bovendien wordt er niets gewijzigd aan de structuur van de muur. We boren enkele kleine gaatjes om de spouwisolatie glaswol naar binnen te blazen.

 

 

Glaswol spouwisolatie, puur vakmanschap

Het inblazen van glaswol spouwisolatie in de spouwmuur is een precisiewerk dat vraagt om vakmanschap en ervaring. Neem dus zeker contact met ons op voor meer informatie over spouwmuurisolatie met glaswol. Met een jarenlange ervaring en uitstekende service is GT-Foam ongetwijfeld de beste isolatiepartner die u zich kunt inbeelden.

Besparen met spouwmuurisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 25% op jouw energiefactuur.

Vraag je vrijblijvende offerte aan
  • Klaar in 1 dag
  • Op 2 jaar terugverdiend
  • Erkend installateur