Op zoek naar spouwmuurisolatie in Turnhout?

Wil je besparen op je verwarmingskosten? En ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in Turnhout dat spouwmuurisolatie plaatst? GT Foam uit Ravels heeft niet alleen een ijzersterke reputatie, maar ook uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring. We zijn specialist in isoleren, waardoor ook spouwmuurisolatie deel uitmaakt van onze uitgebreide expertise.

Ben je het beu dat elke winter de warmte ontsnapt via je muren? Wil je in de zomer een aangename, frisse woning? Door je spouwmuren te isoleren bespaar je al snel op je verwarmingsfactuur. Gemiddeld bespaar je met spouwmuurisolatie 25% op warmteverlies. Bovendien heb je je investering op 3 à 5 jaar terugverdiend, zeker nu je een mooie premie krijgt via je netbeheerder.

Welk type spouwmuurisolatie kiezen in regio Turnhout?

Elke woning is anders. Daarom werken we met 3 verschillende soorten spouwmuurisolatie: PUR schuim, EPS parels en glaswol. Elk van deze isolatiematerialen heeft zijn eigen voordelen, beperkingen, isolatiewaarden en tarieven.

Welk type spouwmuurisolatie is dan het beste? Dat hangt af van verschillende factoren zoals het soort gevelsteen, de dikte van de spouw, de breedte van de voegen, enz … Onze adviseurs overlopen vrijblijvend samen met jou al deze factoren om daarna efficiënt te bepalen welke soort spouwmuurisolatie het beste is.

Zoek je een expert in spouwmuurisolatie in Turnhout?

GT Foam is al jarenlang de referentie bij uitstek voor isolatiewerken in Turnhout. Onze vakmensen werken niet alleen stipt en nauwkeurig, ze zijn ook trots op hun vak. Daardoor krijg je een betrouwbaar eindresultaat van topkwaliteit. Bovendien zijn de werken meestal binnen 1 dag klaar. En dat allemaal zonder afbraakwerken, want de spouwmuurisolatie wordt geplaatst via kleine boorgaten in de buitenmuur.

Woon je in de omgeving van Turnhout en zoek je een betrouwbare partner voor spouwmuurisolatie? Vraag vrijblijvend een bezoek aan van een van onze experts. We zijn vlak bij Turnhout gevestigd en verplaatsen ons door heel de provincie Antwerpen.