Je spouwmuur isoleren in Turnhout: een interessante investering

Wil je minder uitgeven aan verwarmingskosten? En wil je in de zomer een koelere woning? Dan is je spouwmuur isoleren een interessante oplossing. Je krijgt er niet alleen een mooie premie voor, gemiddeld heb je je investering ook al terugverdiend op 3 à 5 jaar. Zeker met de scherpe prijzen van GT Foam uit Ravels, de referentie bij uitstek voor isolatiewerken in de regio van Turnhout.

Een spouwmuur is opgebouwd uit 2 muren waar lege ruimte tussen gelaten is (de spouw). In die lege ruimte beweegt constant vrije lucht. Maar bewegende lucht isoleert niet goed, het is juist stilstaande lucht die efficiënt isoleert. Hierdoor gaat maar liefst 25% van de warmte verloren. Je spouwmuur isoleren is dus een rendabele investering, want de vrije ruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt opgevuld. Zo wordt de lucht vastgezet en krijg je een efficiënte isolatie.

Je spouwmuur isoleren in regio Turnhout kan op 3 manieren

Omdat elke woning anders is, bieden we 3 verschillende manieren aan om je spouwmuur te isoleren: met PUR schuim, EPS parels en glaswol. Elk van deze isolatiematerialen heeft zijn eigen voordelen, beperkingen, isolatiewaarden en tarieven.

Hoe laat je jouw spouwmuur dan het best isoleren? Dat hangt af van een aantal zaken. Hoe breed is de spouw? Hoe breed zijn de gevelvoegen? En welke gevelsteen is er gebruikt? Onze adviseurs uit Turnhout overlopen graag samen met jou alle factoren. Daarna krijg je vrijblijvend advies over welke soort spouwmuurisolatie het best past bij jouw woning.

Laat je spouwmuur isoleren door een expert uit Turnhout

Heb je besloten om je spouwmuur te isoleren? Dan wil je samenwerken met een betrouwbaar bedrijf. GT Foam is al jarenlang de referentie bij uitstek voor isolatiewerken in Turnhout. Onze experts zijn trots op hun beroep en werken daardoor heel precies en nauwkeurig. Ze willen een resultaat van topkwaliteit. En daar stopt het niet bij, want ze werken ook snel. Binnen 1 dag zijn de werken meestal uitgevoerd. Bovendien zit je niet met het stof en de overlast van afbraakwerken, want een spouwmuur isoleren gebeurt langs de buitenkant, via kleine boorgaten in de gevel.

Woon je in de omgeving van Turnhout en wil je jouw spouwmuur laten isoleren door een betrouwbare partner? Vraag dan vrijblijvend een bezoek van een van onze vakmensen. We zijn vlak bij Turnhout gevestigd en komen graag bij je langs.