PUR vloerisolatie in Antwerpen – Kies voor een specialist

Wist je dat gemiddeld 15% van de warmte in een woning ontsnapt via slecht geïsoleerde vloeren? In dat geval is vloerisolatie een interessante investering. PUR vloerisolatie is een kwalitatieve oplossing die je een mooie besparing oplevert. Polyurethaan (of PUR) is niet alleen licht qua gewicht, het zorgt ook voor maximale isolatie met een minimumdikte. GT Foam uit Ravels is expert in het plaatsen van PUR vloerisolatie. Onze specialisten zijn actief in heel de provincie Antwerpen.

Ben je het beu om elk jaar een hoge slotfactuur te krijgen? Je bent niet alleen. Al jarenlang helpen we mensen bij het isoleren van hun woning. En vloerisolatie is een van onze kernactiviteiten. PUR vloerisolatie heeft dan ook geen geheimen meer voor onze vakmensen. Intussen hebben we al meer dan 500.000 m² vloeren geïsoleerd, zowel in provincie Antwerpen als daarbuiten.

De voordelen van PUR vloerisolatie in regio Antwerpen

Er zijn veel voordelen aan PUR vloerisolatie. Een van de grootste troeven is dat de ondergrond niet vlak hoeft te zijn. Buizen, leidingen en kanalen zijn dus geen probleem. PUR vloerisolatie is dan ook gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is PUR perfect luchtdicht en volledig aansluitend. Hoeken, kieren en holtes zijn dus geen enkele probleem. Vloerisolatie met PUR sluit er naadloos op aan.

Hoeveel kost mijn PUR vloerisolatie in regio Antwerpen?

Wat is nu het prijskaartje van PUR vloerisolatie? Globaal gezien ligt de prijs iets hoger dan bij andere isolatiematerialen, maar de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding compenseert dat ruimschoots. Bovendien heb je in veel gevallen recht op een mooie premie van je netbeheerder. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat gemiddeld 15% van de warmte in je woning verloren gaat via de vloeren. Dus kies je voor PUR vloerisolatie? Dan bespaar je elk jaar een mooie som geld.

Woon je in de provincie Antwerpen en ben je op zoek naar een professionele firma voor het plaatsen van PUR vloerisolatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan een van onze experts. We zijn actief in heel de regio Antwerpen en zelfs verder.