fbpx

PUR vloerisolatie op draagvloer

Werd uw woning al geïsoleerd? De hoeveelheid warmte die verloren gaat langs ongeïsoleerde vloeren valt niet te onderschatten. PUR vloerisolatie biedt een uitstekende oplossing voor dit warmteverlies en koude voeten. Je bespaart onmiddellijk op jouw energierekening en verhoogt bovendien ook het akoestisch en thermisch comfort van uw huis.

Ontdek snel jouw voordelen


Vloerisolatie met gespoten pur: de onderliggende leidingen blijven zichtbaar

Waarom kiezen voor gespoten PUR als vloerisolatie?

Pur of polyurethaan heeft een zeer hoge thermische isolatiewaarde en het grootste voordeel is dat de ondergrond niet vlak moet zijn. Leidingen, kanalen en buizen vormen dus geen probleem. In vele gevallen verkiezen we dan ook PUR voor het isoleren van vloeren boven de andere isolatiesystemen.

Naast bovenstaande biedt PUR uiteraard nog tal van andere voordelen bij gebruik in de vloer.

 • Maximale isolatiewaarde met een minimum dikte
 • Naadloze aansluiting waardoor kieren, holtes, spleten en hoeken maximaal gevuld worden
 • Bruikbaar op elke ondergrond
 • Perfect aansluitend en luchtdicht

 • Licht in gewicht
 • Snelle plaatsing van de isolatie
 • Combineerbaar met vloerverwarming
 • Duurzaam en blijvend efficiënt

Klaar om te besparen met vloerisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 15% op je energiefactuur.

Ja, ik wil een offerte krijgen
 • Klaar in 1 dag
 • > 500.000m² vloer geïsoleerd

 

Kwalitatieve PUR vloerisolatie

Bij GT-Foam kiezen we voor uitsluitend HFO schuimen (milieu vriendelijke variante). Dit hardschuimsysteem is een gesloten cellig schuim met een prima hechting op allerlei ondergronden. Zelfs bij lage temperaturen waardoor het geschikt is in zowel winter als zomer.

Dit type PUR isolatie is geschikt voor het plaatsen van de isolatielaag bovenop de ondergrond, wat meestal gedaan wordt bij nieuwbouw of grote renovatiewerken. Maar ook aan de onderkant van de vloer kan een Soudal isolatielaag voorzien worden. Dit is ideaal voor na isolatie van vloeren in bestaande woningen.

 

Snelle plaatsing van vloerisolatie met PUR

Het isoleren van jouw vloer met PUR isolatie kan al in 1 dag.

Onze vakmannen controleren eerst of de ondergrond vocht en stofvrij is. Zo niet, dan zorgen ze er als eerste voor dat deze mooi uitgedroogd wordt en verwijderen eventueel stof. Dit om een perfecte hechting van het isolatiemateriaal te garanderen.

Vervolgens spuiten we het PUR schuim in verschillende lagen op de ondergrond tot de gewenste vloerisolatie dikte en een drukvast geheel. Bestaande leidingen, buizen en kanalen worden zo eenvoudig mee ingebed in het isolatiepakket. Deze naadloze, water- en luchtdichte isolatielaag schuren we op om zo een quasi vlak geheel te krijgen.

Het vloerisolatiesysteem mag dezelfde dag nog geïnstalleerd worden. De uiteindelijke dekvloer mag na 48 uur aangebracht worden.

afplakken muren gespoten pur vloeren

Ramen, deuren en muren worden volledig beschermd tegen eventuele nevel van de gespoten PUR

Gespoten PUR vloerisolatie aanbrengen

Gespoten PUR wordt laag na laag aangebracht

PUR isolatielaag opschuren

We schuren de isolatielaag op tot een vlak geheel.

 

Wat kost PUR vloerisolatie?

De PUR vloerisoaltie prijs per m² ligt vaak iets hoger dan de andere isolatiematerialen maar de prijs-kwaliteit verhouding zit zeker en vast goed.

Bij het bekijken van de prijs van PUR isolatie voor de vloer moet je rekening houden met de korte terugverdientijd. Gemiddeld 15% van het totale warmteverlies in een woning gebeurt langs de vloer. Dit wil zeggen dat je jaarlijks een fikse som bespaart op je energierekening wanneer je gebruik maakt van polyurethaan vloerisolatie.

Benieuwd naar de exacte prijs van vloerisolatie met PUR? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Dé specialist in PUR vloerisolatie

GT-Foam heeft een jarenlange ervaring in vloerisolatie met gespoten PUR. Met meer dan 500.000 m² uitgevoerde vloerisolatieprojecten zijn we de ideale professionele partner voor al uw isolatiewerken. We kennen onze machines, we kennen onze producten en we kennen onze toepassingen door en door.

Nog vragen? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Klaar om te besparen met vloerisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 15% op je energiefactuur.

Ja, ik wil een offerte krijgen
 • Klaar in 1 dag
 • > 500.000m² vloer geïsoleerd

Gespoten Pur vloerisolatie laten plaatsen. voor uitvoeringkwam er een vriendelijke man langs om alles uit te passen en met mij nog enkele details te bespreken, dat gaf veel vertrouwen. De uitvoerders spoten netjes in lagen zoals ze hadden beloofd (en wij stiekem controleerden omdat de werfleider had gezegd hoe we dat konden doen). Tof dat niet alleen de begeleiding maar ook het resultaat tot was. Alleen maat log voor deze mensen !

Pieter Verjans

Snelle en correcte uitvoering van spouwmuurisolatie . Tevreden over de uitgevoerde werken. Netjes gewerkt en op de afgesproken datum en tijd uitgevoerd.

Kris Peeters

Zeer tevreden van de werken. Vanaf het eerste contact en offerte, tot de gemaakte afspraken en premie attesten. Ik heb zonet jullie contactgegevens aan onze buren gegeven.

F. Verpoorten uit Oud Turnhout

Nu geld besparen met beter isoleren

Er is geen betere investering dan isoleren.
Leg uw investering in betrouwbare vakmanschap-handen.
Vraag uw vrijblijvende offerte vandaag online!

Vraag uw offerte nu