Je zoldervloer isoleren? Kies voor een topbedrijf uit regio Turnhout

Wist je dat bij de gemiddelde woning 35% van de warmte verloren gaat via het dak? Dan spreekt het voor zich dat je zoldervloer isoleren een slimme investering is. Want zo hou je de warmte binnen én bespaar je heel wat op je verwarmingsfactuur. Woon je in de omgeving van Turnhout en ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om je zoldervloer te isoleren? GT Foam uit Ravels is specialist in isoleren. Ook voor het isoleren van zoldervloeren kan je bij onze vakmensen terecht.

 

Sommige mensen hebben een zolder die ze helemaal niet gebruiken, zelfs niet voor stockage. In dat geval is de zoldervloer isoleren met glaswol de ideale oplossing om energie-efficiënter te leven. Heb je een bergzolder die je gebruikt als opslagplaats? Ook dan kan het interessant zijn om je zoldervloer te isoleren, maar dan met PUR schuim. Hieronder vind je meer informatie over de twee oplossingen.

Zoldervloer isoleren met PUR in regio Turnhout

Gebruik je je zolder puur als opbergplaats? Dan is je zoldervloer isoleren met PUR of polyurethaan een interessante optie. Het isolatiemateriaal wordt over de vloer gespoten en achteraf kan je er perfect over lopen. Ideaal dus als je dat oude fonduestel of skipak één keer per jaar nodig hebt.

Nog een groot voordeel van je zoldervloer isoleren met PUR? De plaatsing gebeurt heel snel, vaak binnen 1 dag. Daarnaast is PUR water- en luchtdicht, maar tegelijk ook dampdoorlatend. Het heeft een uitstekende lambda-waarde en is ongevoelig voor schimmels, roest en rot. Ontdek hier meer over de praktische kant en voordelen van een zoldervloer isoleren met PUR.

Zoldervloer isoleren met glaswol in regio Turnhout

Maak je helemaal geen gebruik van je zolder en wil je wél besparen op je verwarmingskosten? Dan is je zoldervloer isoleren met glaswol de ideale oplossing. Ook in de zomer zal je woning koeler aanvoelen. Bovendien is je zoldervloer isoleren met glaswol zowel thermisch als akoestisch interessant. Geluiden van buitenaf worden efficiënt gedempt en de temperatuur blijft heel het jaar door aangenaam.

Daarnaast is glaswol een groen product: het is 100% recycleerbaar en gemaakt uit 80% gerecycleerd glas, zonder toegevoegde chemicaliën. Meer weten? Hier ontdek je alles over de praktische kant en voordelen van een zoldervloer isoleren met glaswol.

Woon je in de regio van Turnhout en wil je je zoldervloer isoleren met glaswol of PUR? Vraag vrijblijvend een bezoek aan van een van onze isolatie-experten. We zijn vlak bij Turnhout gevestigd en verplaatsen ons graag door heel de provincie Antwerpen.