Op zoek naar een bedrijf dat zolderisolatie plaatst in Turnhout?

Woon je in de regio van Turnhout en overweeg je om zolderisolatie te laten plaatsen? Dat is een verstandige keuze, want tot 35% van de warmte gaat verloren via een niet of slecht geïsoleerd dak. Het resultaat? Hogere verwarmingskosten en een pittige slotfactuur van je energieleverancier. GT Foam uit Ravels Turnhout is specialist in isoleren. Ook voor zolderisolatie kan bij onze vakmensen terecht.

Er zijn twee manieren om je zolder te isoleren: of je plaatst isolatiemateriaal op de vloer, of je kiest voor dakisolatie. Maar wat is nu het beste voor jouw situatie? Dat hangt ervan af hoe je de zolder gebruikt. Is je zolder alleen maar een opslagplaats of gebruik je de ruimte zelfs helemaal niet? Dan is zolderisolatie via de vloer een uitstekende optie. Gebruik je de zolder als volwaardige extra kamer? Dan kies je best voor zolderisolatie via het dak.

Hoeveel kost zolderisolatie in regio Turnhout?

We vinden het belangrijk om een scherpe prijs aan te bieden. De exacte kosten van zolderisolatie zijn afhankelijk van een aantal dingen: de grootte van het te isoleren oppervlak, het type isolatiemateriaal en de moeilijkheidsgraad. Hoe dan ook kan je nog altijd rekenen op een interessante premie voor zolderisolatie via je netbeheerder.

Qua materialen werken we met:

Welk type zolderisolatie is dan het beste? Dat hangt af van heel wat factoren. Daarom komen onze experts graag vrijblijvend bij je langs voor een gratis analyse. Zo kunnen we bepalen welke soort zolderisolatie het beste is. We verplaatsen ons met plezier door de ruime omgeving van Turnhout en zelfs verder.

Een betrouwbaar bedrijf voor zolderisolatie in Turnhout

Heb je plannen om je zolder te isoleren? Dan moet je kunnen rekenen op een bedrijf dat kwaliteit en een goede service garandeert. Onze vakmensen werken niet alleen stipt en nauwkeurig, de plaatsing van zolderisolatie gebeurt ook nog eens snel en efficiënt. Na 1 of 2 dagen is het project afgerond, afhankelijk van de grootte van je dak of zoldervloer. Zo ben je snel voortgeholpen.

Woon je in de omgeving van Turnhout en wil je kunnen rekenen op een betrouwbare partner voor zolderisolatie? Vraag vrijblijvend een bezoek aan van een van onze deskundigen. We zijn vlak bij Turnhout gevestigd en verplaatsen ons graag door heel de provincie Antwerpen.