Op zoek naar een bedrijf dat vloerisolatie legt in de regio Antwerpen?

Wist je dat 15% van de warmte in je woning verloren gaat via slecht geïsoleerde vloeren? Vloerisolatie is dus meer dan ooit nodig. GT Foam uit Ravels is gespecialiseerd in isolatiewerken, en meer specifiek in het isoleren van vloeren. We werken doorheen heel de provincie Antwerpen en dankzij onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot een zeer betrouwbare referentie in de bouwsector.

Vloerisolatie is een interessante investering voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Wie wilt niet graag 15% besparen op zijn energiefactuur? Bovendien verhoogt een goed geïsoleerde vloer de waarde van je woning. Want hoe beter de isolatiewaarde van je woning, hoe gunstiger je EPC-score. En die score is vandaag de dag doorslaggevend als mensen een huis kopen.

Welk bedrijf kiezen voor vloerisolatie in regio Antwerpen?

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een betrouwbare partner voor het installeren van vloerisolatie? Al jarenlang zijn we expert in isoleren, met vloerisolatie als een van onze kernactiviteiten. Intussen hebben we al meer dan 500.000 m² vloeren geïsoleerd, zowel in provincie Antwerpen als daarbuiten. Daarnaast zijn onze vakmensen professioneel opgeleid en fier op hun beroep. We kennen onze machines, we kennen onze producten en we kennen onze toepassingen. Het resultaat staat er dan ook altijd.

Hoeveel kost vloerisolatie in regio Antwerpen?

Wat is nu het prijskaartje van een goede vloerisolatie? Dat hangt af van een aantal factoren zoals de oppervlakte van de vloer, het type isolatiemateriaal en de staat van de woning. Want vloerisolatie in nieuwbouw of na-isolatie van een bestaande woning zijn niet hetzelfde. Ga je renoveren en o.a. vloerisolatie installeren? Dan kan je rekenen op interessante premies en subsidies. Benieuwd naar de terugverdientijd van vloerisolatie? Gemiddeld is je investering terugbetaald na 7 à 10 jaar.

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een betrouwbare partner voor het plaatsen van vloerisolatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan een van onze experts. We verplaatsen ons door heel de provincie Antwerpen of zelfs verder.