Wil je je kruipkelder isoleren in de regio Antwerpen?

Woon je in de regio Antwerpen en wil je je kruipkelder isoleren? Dan heb je nood aan een betrouwbare partner. De experts van GT Foam zijn zo’n partner. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot dé referentie in regio Antwerpen. Een kruipkelder isoleren is dan ook kinderspel voor onze vakmensen. De plaatsing gebeurt in minder dan één dag, zodat je snel bent voortgeholpen. We verplaatsen ons graag door heel de provincie Antwerpen.

De kruipkelder is een plaats in je woning waar je weinig komt. Toch heeft de kruipruimte een grote impact op je comfort, zeker als je kruipkelder niet geïsoleerd is. Want er gaat veel energie verloren via de vloeren en plafonds. Het resultaat? Koude voeten en een onbehaaglijke temperatuur in de winter. Door je kruipkelder te isoleren verhoog je je comfort én bespaar je op je energiefactuur.

Is je kruipkelder isoleren in regio Antwerpen voordelig?

Er zijn twee interessante voordelen aan het isoleren van een kruipkelder. Ten eerste heb je geen breekwerken, wat de prijs gunstig beïnvloedt, en ten tweede voorziet de overheid een interessante isolatiepremie via de netbeheerders. Daardoor kom je uit op een relatief lage kostprijs als je je kruipkelder laat isoleren.

Daarnaast bespaar je al snel tot 15% op je energiefactuur én verhoog je de waarde van je woning, want een geïsoleerde kruipkelder heeft een gunstig effect op je EPC. Tot slot heb je je investering gemiddeld terugverdiend op 7 à 8 jaar.

Laat je kruipkelder isoleren door dé referentie uit regio Antwerpen

Uiteraard wil je in zee gaan met een betrouwbaar bedrijf als je je kruipkelder laat isoleren. Onze sterke reputatie in de provincie Antwerpen is niet toevallig ontstaan. Onze vakmensen zijn in de eerste plaats professioneel opgeleid en werken daarnaast nauwgezet en ordelijk. Ook bij het isoleren van kruipkelders die vaak moeilijk toegankelijk zijn. Wederzijds respect en vertrouwen zijn de basis van onze samenwerkingen.

Woon je in de provincie Antwerpen en overweeg je om je kruipkelder te isoleren? Vraag vrijblijvend een afspraak met een van onze experts. We verplaatsen ons door heel de provincie Antwerpen of zelfs verder. Vraag hier je gratis bezoek aan.