Op zoek naar een bedrijf dat isolatiechape legt in de regio Antwerpen?

Ben je op zoek naar een bedrijf in regio Antwerpen dat isolatiechape legt? De experten van GT Foam uit Ravels hebben een uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring. Zo zijn we uitgegroeid tot een zeer betrouwbare referentie in de bouwsector. Als specialist in isoleren zijn we actief in heel de provincie Antwerpen en ook isolatiechape leggen is een vertrouwd onderdeel van onze expertise.

 

Ga je bouwen of verbouwen en chape leggen? Met isolatiechape sla je twee vliegen in één klap. Je voorziet een mooie, vlakke ondergrond voor je vloer en bespaart op je energiefactuur. Door het isolatiemateriaal rechtstreeks te vermengen met cement, krijg je een ondergrond die dienst doet als chape en als isolatie.

 

Welke installateur kiezen voor isolatiechape in regio Antwerpen?

 

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een betrouwbare partner voor het leggen van isolatiechape? Al jarenlang zijn we expert in isoleren. Vloerisolatie is onze kernactiviteit en het spreekt voor zich dat ook isolatiechape leggen daaronder valt. Onze vakmensen werken stipt, nauwgezet en ordelijk. Wederzijds respect en vertrouwen zijn dan ook de basis van onze samenwerkingen en dat vertaalt zich in een ijzersterke reputatie.

 

Op zoek naar isolatiechape met EPS in regio Antwerpen?

 

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie wordt vaak isolatiechape met EPS-parels gebruikt. Dat zijn isolerende polystyreenparels van hoogwaardige kwaliteit. Onze isolatiespecialisten hebben uitgebreide ervaring met het leggen van gecementeerde EPS isolatiechape. Een van de grote voordelen ervan is de hoge lambda-waarde. En een hoge lambda-waarde betekent een hoge isolatiewaarde. Daarnaast is EPS isolatiechape enorm sterk en toch licht, want de EPS korrels bestaan voor 98% uit stilstaande lucht.

 

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een betrouwbare partner voor de installatie van isolatiechape? Vraag vrijblijvend een offerte van een van onze experts. We verplaatsen ons door heel de provincie Antwerpen of zelfs verder.