Op zoek naar een bedrijf dat dakisolatie plaatst in Turnhout?

Wil je flink besparen op je verwarmingskosten? Dan is het dak het eerste dat je moet isoleren. Want tot 35% van de warmte gaat verloren via een slecht geïsoleerd dak. Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in Turnhout dat dakisolatie plaatst? GT Foam uit Ravels heeft niet alleen een ijzersterke reputatie, maar ook jarenlange ervaring. Als specialist in isoleren is ook dakisolatie een onderdeel van onze uitgebreide expertise.

Ben je het beu om elk jaar een hoge slotfactuur te krijgen voor je verwarming? Door dakisolatie te laten plaatsen, bespaar je al snel tot 35% op je energiefactuur. Bovendien heb je je investering al na 2 à 3 jaar terugverdiend. Daarnaast krijg je voor dakisolatie ook nog eens een mooie premie via je netbeheerder.

Welk type dakisolatie kiezen in regio Turnhout?

Elke woning is anders. Daarom werken we met 3 verschillende soorten dakisolatie: glaswol, gespoten PUR of harde isolatieplaten. Elk van deze isolatiematerialen heeft zijn eigen voordelen, beperkingen en isolatiewaarden.

Welk type dakisolatie is dan het beste? Dat hangt af van verschillende factoren. Is het een plat of hellend dak? Zijn er afgewerkte kamers onder het schuin dak? En hoeveel m2 dakisolatie heb je nodig? Onze adviseurs komen graag bij jou langs voor een gratis analyse. Zo kunnen we bepalen welke soort dakisolatie het beste is.

Wat zijn de voordelen van dakisolatie in Turnhout?

Het grootste voordeel van dakisolatie is natuurlijk dat je bespaart op je energiefactuur. Daarnaast zal je woning veel aangenamer aanvoelen: warmer in de winter en koeler in de zomer. Bovendien gebeurt de plaatsing van dakisolatie bij ons snel en efficiënt. Na 1 of 2 dagen is de klus geklaard, afhankelijk van de grootte van je dak. Nog een groot voordeel van dakisolatie? Je hebt veel minder last van lawaai, want geluiden van buitenaf worden goed dempt.

Woon je in de omgeving van Turnhout en zoek je een betrouwbare partner voor dakisolatie? Vraag vrijblijvend een bezoek van een van onze experts. We zijn vlak bij Turnhout gevestigd en verplaatsen ons graag door heel de provincie Antwerpen.