Op zoek naar een installateur van akoestische PUR in Antwerpen?

Wil je meer stilte in huis? Ben je het beu om constant je buurman te horen rondwandelen of je wasmachine te voelen trillen? Dan is akoestische PUR een interessante oplossing. GT Foam uit Ravels is al jarenlang actief in heel de provincie Antwerpen. Met onze uitgebreide vakkennis zijn we intussen uitgegroeid tot dé referentie in de bouwsector. Als specialist in isoleren is ook akoestische PUR plaatsen een vertrouwd onderdeel van onze expertise.

Er zijn twee soorten lawaai: lawaai door omgevingsgeluiden, zoals het verkeer in je straat, en lawaai door contactgeluiden, zoals de voetstappen van je bovenbuur. Akoestische PUR is de ideale oplossing om contactgeluiden op te vangen. Het wordt in een dunne laag aangebracht en vormt zo een zacht, absorberend ‘tapijt’.

Welke installateur kiezen voor akoestische PUR in regio Antwerpen?

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een bedrijf dat akoestische PUR installeert? Al jarenlang is GT Foam expert in isoleren. Vloerisolatie is onze kernactiviteit en het spreekt voor zich dat ook akoestische PUR daarbij hoort. Onze specialisten werken efficiënt, nauwkeurig en snel. Doorgaans zijn de isolatiewerken met akoestische PUR al op 1 dag klaar. Het hangt natuurlijk af van de grootte van de werken, maar één ding is zeker: je bent snel voortgeholpen. Bovendien laten we je woning altijd netjes opgeruimd achter.

Op zoek naar akoestische PUR in regio Antwerpen?

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een installateur van akoestische PUR? Onze specialisten helpen je om lawaai efficiënt te dempen. Denk daarbij aan de hoge hakken van je buurvrouw of het gekras van stoelpoten over een harde vloer.

Hoe we dat doen? Het akoestische PUR wordt als schuim in een dunne laag over de vloer verdeeld. Zo krijg je een zacht, naadloos deken dat oneffenheden efficiënt wegwerkt. Bovendien wordt je vloer akoestisch ontkoppeld van de globale draagstructuur. Het resultaat? Storende contactgeluiden worden doeltreffend gedempt en jij hebt minder lawaaioverlast.

Woon je in de provincie Antwerpen en zoek je een betrouwbare partner voor de plaatsing van akoestische PUR? Vraag vrijblijvend een offerte aan een van onze experts. We zijn actief in heel de provincie Antwerpen en zelfs verder. Vraag hier je gratis offerte aan.