Spouwisolatie PUR: de perfecte isolatieoplossing

spouwmuurisolatie pur
Het totale warmteverlies dat door niet-geïsoleerde buitenmuren verdwijnt, bedraagt maar liefst 25%. Een hoog percentage dus, dat meteen ook voor een hoge energierekening zorgt. Voor dit warmteverlies is spouwisolatie PUR de perfecte isolatieoplossing. Alle spleten en kieren worden opgevuld met PUR spouwisolatie zodat er nergens meer onaangename tocht kan ontstaan.
 
 

PUR muurisolatie voor al uw muren

Of u nu een nieuwe of een ouder woning hebt, PUR muurisolatie is geschikt voor al uw muren. Bij bestaande woningen worden er gaatjes in de muur geboord om zo de spouwmuurisolatie PUR naar binnen te spuiten. Met PUR isolatie in uw spouwmuur komen er dus helemaal geen grote verbouwingen aan te pas! Ook binnenmuren en gemeenschappelijke muren bij halfopen bebouwingen kunnen geïsoleerd worden met PUR muurisolatie.
 

Spouwisolatie PUR: geen vochtplekken meer

Als u kiest voor muurisolatie met PUR, dan kan er geen opeenhoping van vocht meer ontstaan, omdat het PUR-schuim een waterdicht blok vormt. Dit wel op voorwaarde dat de hele spouwmuur gevuld wordt met PUR spouwisolatie. Ook vocht dat ontstaat als gevolg van oppervlaktecondensatie neemt af omdat de binnenmuur warmer wordt en deze dus boven het condensatiepunt komt. U houdt bovendien het geluid buiten en hebt met de PUR spouwmuurisolatie de perfecte isolatieoplossing: duurzaam en milieuvriendelijk.
 

Spouwmuurisolatie PUR: jaren ervaring

GT Foam heeft een jarenlange ervaring met spouwisolatie PUR en is de ideale professionele partner voor al uw isolatiewerken. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte. Nog vragen? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

 
Vraag vrijblijvend uw offerte aan
 

Na-isoleren van spouwmuren: in de pers – (De Koevoet – ecologisch magazine)