fbpx

Plat dak isoleren

Klaar om te besparen met dakisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 30% op je energiefactuur.

Ja, ik wil een offerte ontvangen
  • Klaar in 1 à 2 dagen
  • Snel terugverdiend
  • ATG gecertificeerd

U wilt uw plat dak na-isoleren? Dat is een erg verstandige keuze! Meer dan één derde van alle warmte ontsnapt immers langs uw dak en dat is een enorme verkwisting. Met dakisolatie kunt u tot 35% besparen op uw maandelijkse energiefactuur. GT-Foam isoleert niet enkel bestaande daken, maar ook voor daken van nieuwbouwwoningen kunt u rekenen op onze expertise.

 

Materiaal voor isolatie plat dak

De isolatie van uw plat dak gebeurt het best met de traditionele PIR schuimplaat. Doordat de bestaande dakrand waarschijnlijk verhoogd zal moeten worden is dit dun, maar efficiënt, isolatiemateriaal aangewezen. Dit type van isolatiemateriaal is uiterst geschikt voor een optimale dakisolatie.

De bestaande dakbedekking gaan we opkuisen en doet dienst als dampscherm. Hierop worden de PIR-platen of verlijmd of mechanisch bevestigd. Detaillering is zeer belangrijk! De isolatielaag moet mooi aansluiten op elkaar en op bestaande bouwdelen. Het afschot houden in’t oog en de dakrand wordt aangepast.

Het resultaat is een perfect geïsoleerd dak maar nog niet waterdicht!

 

 

Waterdicht maken van een plat dak

Isoleren is 1 ding, een waterdichting een ander. Membramen zijn er in overvloed. Denk aan bitumen (roofing), PVC, EPDM,… Elk systeem heeft zijn voordelen maar ook zijn nadelen. Daarom opteren wij voor VAEplan, dat is een kunststof dakbedekking dat de voordelen van PVC en EPDM combineert. Het blijft flexibel, is UV-bestendig en kan tegen een langdurige blootstelling aan stagnerend water. Vooral die laatste eigenschap is essentieel bij een plat dak. Met een bewezen levensduur van 40 jaar zijn we zeker van de kwaliteit van dit product. Bij vragen hierover kan u steeds contact met ons opnemen!

 

Professionele uitvoering

De isolatie van uw plat dak gebeurt door een team van ervaren en professioneel opgeleide vakmensen. Wij werken steeds nauwkeurig en met kwaliteitsvolle materialen. Wilt u graag gratis een offerte ontvangen voor het isoleren van uw plat dak? Of wenst u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Klaar om te besparen met dakisolatie?

Aarzel niet langer en bespaar tot 30% op je energiefactuur.

Ja, ik wil een offerte ontvangen
  • Klaar in 1 à 2 dagen
  • Snel terugverdiend
  • ATG gecertificeerd